Sudėtis:
Mėsa ir jos dariniai (ne mažiau kaip 60% jautienos, ne mažiau kaip 8%), daržovių subproduktai, aliejus ir riebalai.
Analitinės sudedamosios dalys:
Drėgmė 22%, žali baltymai 35%, žali riebalai 11%, žalia lasteliena 1%, žali pelenai 13%.
Maistiniai priedai:
Vitaminas A: 12.000 U.I. / kg; Vitaminas D3: 1000 U.I. / kg; Vitaminas E: 90 mg / kg; Vitaminas B1: 2,7 mg / kg; Vitaminas B2: 3,8 mg / kg; Vitaminas B6: 1,8 mg / kg; Vitaminas B12: 0,03 mg / kg; Biotinas: 0,02 mg / kg; Niacinas: 17,5 mg / kg; Kalcio D-pantotenatas: 10 mg / kg; Folio rūgštis: 1,2 mg / kg; Karnitinas: 490 mg / kg.
Technologiniai priedai - Antioksidantai.